zaterdag 7 maart 2015

Mijn week in beeld! #13

Na een drukke, goed gevulde maar ook leuke week, is het weer tijd voor een nieuwe "Mijn week in beeld!" Een week waarin ik onder andere tijdens ingeplande me-time een boek uitlas, en zag hoe een plantje begon te groeien!

*****

Kleurproject "De Collage"
De Collage is bijna klaar! Er komt echt schot in nu, het wordt steeds meer één geheel. Het eindresultaat zit eraan te komen, en ik kan nu vooral genieten van het punt waar ik nu ben aanbeland. Het eind is in zicht, maar toch is het nog niet helemaal gedaan. Ik mag nog een stukje aan de slag, dus ik hoef nog geen "afscheid" te nemen van dit kleurproject. Ik ben benieuwd of ik volgende week het eindresultaat kan laten zien!

Bijna klaar!

Wat heb ik gelezen en wat lees ik nu?
Angelfall is uit! Dat betekent dat er binnenkort een review zal verschijnen, maar ook dat ik nu mijn volledige aandacht op Eleanor & Park kan storten. Wat een fijn boek is dat, zeg. Tot nu toe vind ik het één van de leukste titels die ik gelezen heb dit jaar - ik ben nog niet eens op de helft -, en ben dan ook heel benieuwd hoe het verder gaat! Wat ik hierna zal lezen is nog een mysterie, ook voor mij; misschien dat ik iets ga herlezen, of dat ik gewoon een nieuw boek oppak. Of ik ga er gewoon weer twee tegelijk lezen, dat kan natuurlijk ook. We zullen zien! Nog genoeg te lezen, dus dat komt wel goed.

En verder...
Mijn moeder had nog wat moestuintjes over, ja, die wilde ik wel graag hebben natuurlijk! Ik vind het maar al te leuk om deze kleine plantjes te laten groeien; ik hoop dan ook nog steeds dat dit project een goede afloop zal hebben en er later iets lekkers voor op tafel geoogst kan worden ;) Een potje begint al te ontkiemen, de kropsla. Groei maar lekker door, krop!

Dat wordt weer planten!

Groei maar, kleintje! ;)

Ik ben benieuwd wat de komende week zal brengen. Zullen er al meer zaadjes aan het ontkiemen zijn? Zal ik mijn boek uit hebben en "De Collage" geheel ingekleurd? Dat zien jullie volgende week!
Voor nu wens ik jullie nog een heerlijk weekend, met morgen natuurlijk het voorjaarsweer dat voorspeld is. Genieten maar!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er slechts eentje staan, maar die tijm lijkt mooi door te komen. Nu maar hopen dat hij later het verpotten ook overleeft, want tijm kan ik natuurlijk in verschillende recepten verwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het komt vast wel goed met de Tijm. Heb je hem al verpot of is 'ie daar nog wat te jong voor?

      Verwijderen