zaterdag 21 maart 2015

Mijn week in beeld! #15

Na een drukke, leuke maar volgeplande week, hoop ik dit weekend een beetje bij te kunnen komen, om vervolgens weer met volle kracht vooruit te kunnen gaan en opnieuw keihard te kunnen knallen. Hoe leuk de week ook was, toch merkte ik dat ik af en toe toch een uurtje voor mezelf nodig had om weer "op te laden", en deze vulde ik dan ook gretig op met mijn favoriete hobby's van het moment!

*****

Kleurproject "Cirkelfestijn"
De helft is af! Het is best een kunst om maar 4 kleurtjes te gebruiken, en te proberen deze kleuren zich niet dubbel aan te laten raken. Af en toe ontkom ik hier niet aan; gelukkig weet ik het tot nu toe steeds op te lossen, waardoor ik vervolgens weer een stukje verder kom. Op naar de rechterpagina!

Gekleurde tegenover witte cirkels

Wat heb ik gelezen en wat lees ik nu?
Deze week heb ik "Hoog Vuur" uitgelezen, een zeer smakelijk verhaal uit de Tinteling Romance-reeks, van de hand van Roos Hart. Binnenkort verschijnt de review natuurlijk online!
Daarna ben ik begonnen met "The Golem and the Jinni", geschreven door Helene Wecker. Ik ben nog niet heel ver, ondanks de vele beloftes aan mezelf om meer te lezen, maar ik viel óf in slaap óf ik had het gewoonweg te druk. Ik hoop dit weekend toch wat verder te komen, want tot nu toe is het een heel bijzonder verhaal!

Het lijkt wel een sprookje :)

En verder...
Bezocht ik familie op Texel, wat een ontzettend leuk bezoekje was! Op de boot kwam ik een schattig schaapje tegen.
En ik hield natuurlijk de moestuintjes goed in de gaten; het eerste plantje is ondertussen verpot, ik hoop maar dat de kropsla het haalt. Het lijkt altijd zo simpel, dat verpotten, maar het blijft een spannend moment, tot je kunt zien of het plantje verder aanslaat of niet... Ik ga in ieder geval heel hard mijn best doen om het te laten lukken!

Schaapje!

Nog meer groen!

Laat de nieuwe week maar komen! Hoe was jullie week?

1 opmerking: