Over mij

Hoi,

Tja... wat zal ik hier nu eens neerzetten! Ik ben een vrolijke, enthousiaste fangirl die gek is op boeken, films, muziek en schrijven. Op mijn blog - eerder onder de naam 'Ivette schrijft', tot ik een eigen naam wilde en na een poosje brainstormen de naam 'ivette met een I' naar boven kwam - zal ik het vaak hebben over mijn eigen schrijf- en lees-avonturen, met af en toe een (persoonlijk) uitstapje naar een ander onderwerp. Ik houd het in ieder geval zo dicht mogelijk bij mijzelf, dus ook in de recensies (voorheen ook wel "Book Talks" genoemd), zal ik mijn eigen, eerlijke mening geven over de boeken die ik heb gelezen.

Ik ben gek op alles wat met boeken en woorden te maken heeft. Ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een goed boek, en als ik echt heel enthousiast ben over een boek, val ik iedereen die het wil (of niet, haha) lastig met een samenvatting en mijn liefdesverklaring over het boek. Natuurlijk in de hoop dat men het boek net zo leuk gaat vinden als ik, zodat ze het gaan lezen en we er gezellig over kunnen kletsen en/of discussiƫren.
Hoe meer Bookiemonsters, hoe beter!

Verder ben ik hard bezig met het schrijven van mijn eigen verhalen, in de richting YA met her en der een licht uitstapje richting NA. Ik ben nog niet heel lang bezig maar ik weet wel dat ik door veel lezen, schrijven en door met andere schrijvers te praten er erg veel bijleer. Dat wat ik hierdoor leer, pas ik direct toe in mijn schrijfwerk... in de hoop ooit iets leuks uit te kunnen brengen!

Indien jullie nog iets missen hier op mijn blog, op zoek zijn naar een mening over een boek of iets leuks willen vertellen over wat jullie hier lezen, kunnen jullie mij mailen op ivettemeteeni @gmail.com (zonder spatie, natuurlijk).

Ik vind het in ieder geval super leuk dat jullie mijn blog bezoeken en wil jullie daar heel erg voor bedanken :)

Tot schrijfs!

Groetjes, Ivette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten