zaterdag 27 december 2014

Mijn week in beeld! #3

Wat een week. Gezellige kerstdrukte, een boek uitgelezen, brieven geschreven - ja, brieven, geen kerstkaarten want die waren al weg -, en nog meer dingen gedaan om mijzelf maar bezig te houden; ik houd namelijk helemaal niet van stilzitten. De tijd gaat al zo vlug, en als ik dan voor mijn gevoel de dagen niet nuttig besteed, heb ik serieus het gevoel dat ik kostbare tijd heb weggegooid. Gelukkig heb ik dat gevoel deze week helemaal niet gehad! Het was een week vol genieten van familie, zakelijke dingen uitwerken en tijd voor mijzelf inplannen, want dat vind ik ook belangrijk, om elke dag in ieder geval ook aan mijzelf te denken. Een soort nuttige pas op de plaats, haha! Wat ik dan zoal heb gedaan in mijn eigen tijd? Nou:

Hij is af!
Kleuren en plannen
De kleurplaat is af! Het was best wat werk, elke dag plande ik een moment in om een stuk in te kleuren, en het resultaat mag er zijn! Oh, en weten jullie nog dat ik het afgelopen maandag heb gehad over inplannen? Mijn agenda heb ik ook gevonden, een lucky uitverkoopje tijdens het winkelen met familie voor de kerstdagen! Nu weer op zoek naar een nieuwe kleurplaat: zal ik verdergaan in mijn kleurboek of ga ik alvast een begin maken in mijn agenda? Of gewoon lekker allebei! Dat laatste klinkt wel erg aanlokkelijk... ;)

Lang leve de uitverkoop, ik kan gaan plannen! ;)

Wat heb ik gelezen en wat ben ik aan het lezen?
Het jaar is dan wel bijna om en ik mag mijn challenge dan wel gehaald hebben, maar het leesritme gaat gewoon door! Deze week heb ik The Retribution of Mara Dyer uitgelezen, een geweldige afsluiter van een heel toffe trilogie. Deze review verschijnt zo snel mogelijk op mijn blog, net als die andere reviews waar ik nog altijd mee bezig ben en gewoon niet tevreden over kan raken. Ken je dat gevoel, dan heb je een review geschreven, en voor je gevoel kun je je gevoel over het boek alsnog niet echt overbrengen? In ieder geval zal ik ervoor proberen te zorgen dat de stukken van de gelezen boeken van de afgelopen tijd zo snel mogelijk online komen te staan. Misschien heb ik wel een review-block... Hopelijk gaat die snel weer voorbij!
Ondertussen ben ik ook weer in een nieuw boek begonnen, een boek van Nederlandse bodem dit keer. Ik ben nu op de helft en vermaak mij er prima mee!

Heerlijk leesvoer voor deze gure dagen!

Feestelijke kerstdagen
En dan zijn de kerstdagen ook weer geweest, natuurlijk. Ik heb er dubbel en dwars van genoten, het was voor het eerst in 5 jaar tijd dat ik beide dagen weer vrij was en het was heerlijk! Eerste kerstdag lekker gegeten met familie, en naar de bioscoop geweest; waar het overigens rustiger was dan ik had verwacht. Wat ik heb gezien? Gooische Vrouwen 2 ;) Het was een zeer gezellige avond, waarop ik ook weer snel te bed lag, want de volgende dag vroeg op... Texel riep! Tweede kerstdag op Texel geweest met familie, bij familie, ontzettend gezellig en heel veel gekletst. Het was alweer een tijd geleden dat ik daar geweest was, en het was koud! Nou, op het eiland heb ik daar niet veel van gemerkt, maar op de boot was het wel aardig fris. Toch waagden we het om even op het dek te gaan kijken, snel plaatjes te schieten en daarna vlug weer naar binnen te rennen. Maar de trip zelf was zeker weer voor herhaling vatbaar.

Zo, plaatjes geschoten, genoten van het uitzicht... en snel weer naar binnen! Brrr...

En dan is het nu weer aftellen geblazen tot oud en nieuw. Dit worden ook weer zeer gezellige dagen waar ik enorm naar uitkijk! Wat ik in de planning heb? Dat zien jullie volgende week...


Hoe waren jullie kerstdagen?

4 opmerkingen:

 1. Ik heb vandaag nog een kerstfeestje ^^ En dan idd op weg naar Oudjaar! Ben benieuwd naar je recensie van de Jongen uit het Woud!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanavond is het alweer zover, het jaar is echt bijna voorbij! Veel plezier vanavond, en de recensie komt zo snel mogelijk, eerst nog enkele andere recensies klaarmaken ;)

   Verwijderen
 2. Die kleurprint moet je wel een hele poos bezig hebben gehouden. Wat een kleine details allemaal. Het is momenteel vooral een drukke feestperiode, waardoor ik jammer genoeg amper tijd heb om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit ook zeker veel tijd in, maar ik vond de plaat zelf wel erg leuk. Tijdens het bladeren door het kleurboek zag ik nog zo'n kleurplaat, haha! Dus dat wordt weer plannen, op dit moment ben ik met een ander bezig.
   Leestijd komt wel weer, hier heb ik de afgelopen dagen ook weinig tijd gehad, maar het nieuwe jaar zit weer vol met waardevolle leesminuten! ;) Wij lezen ons straks suf, let maar op!

   Verwijderen