vrijdag 6 juni 2014

Een nieuw uiterlijk en een nieuw idee

Ja ja, het was weer eens mooi weer. En wat ga ik doen als het mooi weer is... Opruimen. Opschonen. Ik ga schoonmaken, wil alles weer overzichtelijk en fris hebben, zodat ik resultaat kan zien van mijn "werk".

Dus zo ging het vandaag ook met mijn blog! Ik was al een tijdje bezig met knutselen met de lay-out, andere kleuren, een andere indeling, en ik heb een deel nu online gezet. Ik hoop dat het nu nog wat overzichtelijker en rustiger is, zowel voor jullie als voor mijzelf. Ik ben nog niet helemaal klaar, enkele dingen zijn nog niet helemaal naar mijn zin, dus het kan voorkomen dat het er de volgende keer weer wat anders uitziet.
In ieder geval ben ik wel blij met de kleuren tot nu toe. De breedte moet ik nog even over nadenken (ook omdat de Goodreads-Currently-reading-widget nog altijd te breed is, en ik krijg dit op een of andere manier niet kleiner), dus dat wordt passen en meten.

Stitch laat zien hoe ik mij voelde toen ik op "opslaan" drukte van de lay-out.

En ik ben bezig met een plannetje dat zich in mijn hoofd ontvouwde, terwijl ik de laatste dagen over mijn laatste blogpost (die van gisteren) aan het nadenken was; ik wil wat meer met mijn personages gaan doen, zowel voor jullie als voor mij, want ik zal ze er ook beter door leren kennen.
Ik weet nog niet precies hoe het uit de verf zal komen, in ieder geval ben ik weer te vinden op Instagram en zal ik proberen met die app een soort verbinding te leggen met bijvoorbeeld Amy en Thomas, de hoofdpersonages uit "In de wolken". Nog altijd een werktitel, maar ik vind het wel passen. Misschien iets met delen van foto's, ook hier op mijn blog? ;) To be continued, dus...

Al met al ben ik tot nu toe redelijk tevreden met de nieuwe lay-out en zal ik hier dus nog even mee bezig gaan de komende dagen, om het echt geheel naar zin te krijgen. Mochten jullie suggesties hebben, dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom! :)

1 opmerking:

  1. Ik zit op dit moment via de mobiele pagina te kijken... aan gezien ik in de auto zit, met mobiel in de handen blogjes te lezen...
    Mooi groen is niet lelijk... zal zo een de desktop versie bekijken... maar zal er vast wel toppie uit zien...

    groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen