maandag 7 april 2014

Very Inspiring Blogger Award!

Gisteren werd ik wakker met een heel leuk nieuwtje: mijn blog was genomineerd! En voor een heel toffe award, dit keer. De "Very Inspiring Blogger Award", zo tof! Dank je wel, Ilse!
De bedoeling is dat ik nu 7 feitjes over mijzelf ga vertellen... dus na flink wat brainstormen en nadenken ben ik tot deze 7 gekomen:

1. Fangirl voor het leven
Ik ben al mijn hele leven lang een fangirl. Het begon toen ik klein was; het was Winnie de Poeh voor en na (ik kende die hele film uit mijn hoofd!), en Sesamstraat mocht ik al absoluut niet missen voor bedtijd! En de boeken van Nijntje... Geen enkele zin mocht vergeten worden tijdens het voorlezen, want ook deze boeken kende ik uit mijn hoofd, en ik wist dus precies wat er voorgelezen moest worden. Kleine wijsneus, haha!
Daarna richting de tienertijd... en de boybands. Vooral de Backstreet Boys konden mijn hele dag goedmaken, mijn slaapkamer hing vol met posters en ik had een knaloranje t-shirt met een print van de jongens erop, dat standaard meeging naar de concerten. (kuch, ik geloof dat het 8x was, kuch).
Toen ik ouder werd, maakten de brave jongens van de Backstreet Boys plaats voor totaal andere muziek, en hing ik mijn kamer vol met Good Charlotte en Green Day. En toen kwam Edward Cullen in beeld, die de aanvoerder is in mijn fictional-crushes-lijst. Aanvoerder in die zin, dat er velen op nummer 1 staan, maar met hem is het wel allemaal begonnen, met dank aan Stephenie Meyer! Nu fangirl ik heel erg over alle boeken die ik tof vind, en spring ik nog steeds het hele huis door als er een tv-spot van bijvoorbeeld Divergent langskomt. (Ga die film zien, hij is echt geweldigtofsupergaafawesomeamazingyummy!)
En voorlopig zal ik nog wel even een fangirl blijven, denk ik. Het is gewoon zo leuk om een fangirl te zijn!

2. Piano
Vroeger heb ik op pianoles gezeten. Helaas speel ik nu niet meer, maar ik heb vele uren achter de piano doorgebracht. Ik kocht en kreeg speciale muziekboeken, zoals de filmmuziek van The Lion King, ik heb ook nog even een muziekboek gehad van Evanescence. Verder speelde ik veel liedjes na van de radio.

3. Ongelezen boeken
Op dit moment heb ik zo'n 30 boeken ongelezen klaarstaan. Dit is inclusief ebooks. Ik vind dit zelf best wel gruwelijk van mijzelf; hoe kan ik al die boeken zo lang laten wachten! Sommigen staan er al een jaar... Dus ik ga de komende tijd vooral deze boeken eens uitlezen, voor ik ├╝berhaupt aan nieuwe boeken mag denken.

4. Muziek in mijn leven
Omdat Ilse nieuwsgierig was naar de muzieksmaak van anderen, gaat dit puntje over mijn muzieksmaak. Of wansmaak, als je er totaal niet van houdt, hahaha! Op het moment luister ik veel naar Imagine Dragons, Lindsey Stirling, Demi Lovato, Elbow, Muse en klassieke muziek. Maar ik kan ook heel makkelijk naar Taylor Swift luisteren, Sick Puppies, Ed Sheeran, Pink, Ed Harcourt, Christina Perri, Within Temptation, Delain, Apocalyptica, Young The Giant, Bastille en de hits die men tegenwoordig op de radio draait. Voor ieder wat wils, dus!

5. Leuke herinneringen op mijn kledingkast
De buitenkant van mijn kledingkast is volgeplakt met allemaal dingen die mij blij maken. Bioscoopkaartjes, de treintickets naar Londen, uitgeprinte mini-posters van The Mortal Instruments, foto's van mijzelf toen ik klein was, en leuke (ansicht)kaarten die ik heb gekregen. Ik word er altijd gewoon vrolijk van om naar al deze leuke herinneringen te kijken.

6. Tijd voor verandering
Ik sta op het punt om mijn boekenkast weer eens te veranderen. "Heb je dit niet pas al gedaan?" Ja, dat klopt, maar op een of andere manier ben ik er nu weer een beetje op uitgekeken. Het staat nu zoveel mogelijk op genre en subgenres in genres, en ik denk er nu over om mijn kast op alfabet te zetten, op naam van de auteur. Dat wordt een heel fijne mengelmoes van diverse soorten boeken naast elkaar!

7. Tower of Terror vs Ivette: 1-0
Een aantal jaren terug ging ik met mijn zusje naar Disneyland Paris, en zijn wij samen de Tower of Terror in geweest. Ja, ik ben er echt in geweest, mijn zusje is getuige! We hebben de foto niet meegenomen, omdat ik nog net geen spook was, ik vond die attractie echt helemaal niets! Ik had op dat moment keelontsteking (dat wist ik toen nog niet), maar ook zonder keelontsteking had ik mijn gehele stem weggegild. Ik ben wel trots dat ik het heb geprobeerd en dat ik er ook daadwerkelijk in ben gegaan; het uitzicht dat je over het park had was echt heel mooi, de special effects waren ook tof gemaakt, maar dat waren dan ook de enige pluspunten, hahaha!


Nu mag ik dus 15 andere bloggers nomineren.. Het was lastig, maar ik ben eruit; ik heb gekozen voor blogs die ik met regelmaat lees en waarvan ik weet dat zij ook af en toe een leuke tag invullen. Het is dat Ilse mij al genomineerd heeft, maar anders had Ilse er zeker bij gestaan!
Hier komen ze:

Jaike
Zwartraafje
Manon
Lieke
Judith
Danielle
Vanessa
Mariska
Suzanne
Sanne
Emmy
Lilian
Storyhunters
Kim
Bookmarkers


Wat mogen de getagde mensen nu doen?
1. Plaats een link naar deze post in jouw post van de Very Inspiring Award.
2. Kopieer dit lijstje en laat de award zien.
3. Deel 7 dingen of feiten over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen en deel je blogpost met ze.
5. Voeg de awardafbeelding bij je post en volg degene die je genomineerd hebt op Bloglovin'.

8 opmerkingen:

 1. Oh hemel, nu moet ik inspirende dingen vertellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je me genomineerd hebt :D Ik ga erover nadenken wat voor leuke feitjes ik kan verzinnen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Ivette, wat leuk! Echt leuk om die weetjes over jou te lezen, en natuurlijk ook helemaal leuk dat je mij genomineerd hebt :D Dankjewel!! Ik ga eens even goed nadenken over welke feitjes ik ga bloggen :) Thanks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor de nominatie! Leuke verrassing om de dag mee te beginnen. Ja, ik zag het nu pas net. :) Zal alvast eens bedenken welke feiten ik met jullie kan delen. En welke 15 bloggers ik kan uitnodigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben hard aan het nadenken ondertussen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog eens bedankt voor de nominatie Ivette :D Ik heb 'm lekker al ingevuld. Hier zijn mijn 7 feitjes! http://mijnbreiniseenboekenkast.wordpress.com/2014/04/09/very-inspiring-blogger-award/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben nog steeds benieuwd naar al jullie reacties! In ieder geval tof dat jullie ook zo blij zijn met deze nominatie als ik, haha! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er nog me bezig, maar drukdrukdruk...:P

  BeantwoordenVerwijderen