vrijdag 13 maart 2015

Mijn week in beeld! #14

Het is voorjaar! Nou ja, misschien kan ik beter al heel voorzichtig zeggen "was", want het schijnt dit weekend iets minder te worden wat betreft zonneschijn. Maar dat mag de pret zeker niet drukken! Ik heb een heerlijke week gehad, gevuld met afspraken maken en veel brieven schrijven, en toch heb ik ook nog zeker vrij kunnen maken voor mezelf. Wat ik in die vrije tijd allemaal deed? Dit!

*****

Kleurprojecten
"De Collage" is af! Het is een kleurrijk feestje geworden, lekker vrolijk en lekker druk. Maar ook dat mag af en toe best met kleurplaten! Ik was echter zo lekker bezig met kleuren, dat ik direct na "De Collage" ben begonnen met de volgende plaat in mijn agenda, waarvan ik nog niet weet hoe ik het zal noemen. "Cirkelfestijn"? Dat klinkt trouwens lang zo gek nog niet, haha! Om jullie niet langer in spanning te laten, heb ik van deze plaat alvast een sneak peek geschoten. Ik verwacht voor deze plaat niet heel veel tijd nodig te hebben, misschien heb ik hem volgende week wel al af!

De Collage
Cirkelfestijn

Welk boek heb ik gelezen en welk boek ga ik lezen?
Ik ben al even bezig in Eleanor & Park, en hoewel het best lang duurt wat lezen betreft - wat overigens niet aan het boek ligt maar aan mijn ingeplande leestijd - ben ik daar stiekem wel een beetje blij om, over het feit dát ik er wat langer over doe. Ik vind het boek tot nu toe nog steeds geweldig en verheug mij elke avond op dat ene kleine stukje dat ik kan lezen voor ik in slaap val. Of het boek tot een van mijn favorieten van de laatste tijd zal behoren, daarvoor is het nog iets te vroeg om hier iets over te zeggen (al vind ik hem echt fijn tot nu toe), maar dat ik ervan geniet, dat is een ding dat zeker is.
Het boek dat ik hierna ga lezen (ik ben in E&P ondertussen al op 80% dus ik verwacht dat ik het deze komende week uit zal lezen), zal opnieuw een Tinteling Romance zijn, getiteld "Hoog Vuur", geschreven door Roos Hart. Ik ben heel benieuwd wat ze er dit keer van gemaakt heeft!

En verder...
Beginnen de moestuinplantjes al lekker te groeien! Elke dag gluur ik even om een hoekje om te zien of er al meer groen te zien is, het lijkt op die manier haast elke dag wel pakjesavond. De potjes die ik afgelopen weekend heb gezaaid zijn nog niet zo ver, maar hieronder kunnen jullie al een aardig beeld krijgen hoe hard de andere plantjes gaan. Er staan ondertussen nog 5 plantjes te wachten om gezaaid te worden, dus we gaan gewoon vrolijk door met het "binnenshuis tuinieren".
En ik at gisteren een bijzondere kiwi... Een kiwi met een "staartje"!

Ik zie groen!!
Een kiwi met een "staartje".

Zoals het er nu uitziet, mag ik komende week beginnen met verpotten van enkele plantjes. Hopelijk gaat dat goed en sjor ik niet alles stuk, haha! Plantjes zijn zo teer, wat dat betreft... Ik ben heel benieuwd hoe het daarna gaat, maar dat zullen jullie dan wel weer gaan zien.
Fijn weekend!

3 opmerkingen:

  1. leuk die kleurplaat. lekker vrolijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel leuk dat die kleurplaten in je agenda staan. Als je dan eens onverwachts ergens moet wachten kan je meteen weer verder kleuren, vermits je je agenda waarschijnlijk vaak bij je hebt. Leuk dat je moestuintjes het zo goed doen.

    BeantwoordenVerwijderen