vrijdag 23 januari 2015

Mijn week in beeld! #7

Tijd voor jezelf vrijmaken is heel hard nodig. Je leert jezelf er beter door kennen, je leert naar je lijf te luisteren en je komt daardoor veel beter en makkelijker tot rust. Zelf probeer ik nu elke dag een stukje "mij-tijd" in te plannen, waarop ik niets moet, maar alles mag. Deze week ging het bij mij in ieder geval best goed met dat inplannen van mijn eigen tijd!

*****


Het Gekleurde project en het nieuwe Te Kleuren-project
Ook deze week zocht ik af en toe mijn kleurpotloden op om wat kleur in mijn agenda te brengen. De eerste twee pagina's zijn vol, die ik willekeurig had uitgekozen trouwens. Oh, en ik houd van regenboogkleurtjes, geloof ik ;)

Somewhere over the rainbow...

Als volgend kleurproject besloot ik om de eerste plaat uit mijn agenda erbij te pakken, het ziet eruit als veel vlakjes en een mooie bloem (althans, ik zie er een soort bloem in) en ik ben heel benieuwd hoe het er in kleur uit zal zien.

Tijd om gewoon bij het begin te beginnen.

Wat heb ik gelezen en wat lees ik nu?
De afgelopen week heb ik, zoals sommigen misschien wel gelezen hebben in mijn Writing Wednesday, veel tijd besteed aan lezen. Ik ben door Dodenweg (geschreven door Olga Hoekstra) heengevlogen, en vervolgens wilde ik weer iets in het Engels lezen. Mijn zusje heeft mij geholpen een boek uit te kiezen door de in haar ogen mooiste cover uit een stapeltje "geselecteerde" boeken op te pakken. Mijn volgende boek is daardoor Beautiful Disaster geworden en is geschreven door Jamie McGuire. Het wordt gezien als de eerste New Adult, wat een leuke bijkomstigheid is, want dit wordt daarmee ook mijn allereerste boek in dat genre. Tot nu toe valt hij absoluut niet tegen!

Mijn eerste New Adult!

En verder...
Vandaag heb ik heerlijk gewandeld, om vervolgens thuis lekker met een dekentje op de bank te kruipen, met een boek uiteraard. De kat spitste haar oren toen ze hoorde dat ik een nieuw kleed tevoorschijn haalde - zij lag immers al op één van onze kleden, dus ik pakte een ander -, en ja hoor. *tikkende nageltjes over de vloer, een zachte plof op de bank en op mijn schoot* Eerlijk zouden wij het andere kleedje delen. Purrrr!

Purrrrrr....

Ik geloof dat de kou weer bezig is het land uit te trekken - voor nu -, maar wij zullen zeker nog blijven genieten thuis van de dekenmomenten. Kom maar op, nieuwe week!

4 opmerkingen:

  1. Ik vond het vroeger altijd leuk om aan zo'n nieuw werkje te beginnen. Maakt niet uit of het een nieuwe sjaal, kaart, kleurprent, ... is, zo'n nieuwe start leek altijd veelbelovend te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal waar. Gewoon beginnen en zien hoe het zich allemaal invult, zo fijn :)

      Verwijderen