vrijdag 14 maart 2014

En mijn laatste extra Fallen-exemplaar is uitgevlogen...

Fallen. Een van mijn favoriete series in mijn boekenkast. Een verhaal over een meisje en een engel, en de vraag: "Wat als de persoon voor wie je bestemd bent nooit de jouwe kan worden?" Dit is echt een van die series die ik zo weer uit de kast zou pakken om weer te herlezen. Wat heb ik genoten van deze boeken! Het verhaal is mooi, de personages zijn heerlijk en zijn echt mijn boekenvrienden geworden. Hmm... misschien ga ik binnenkort toch nog meer boeken tegelijk lezen, en dan pak ik deze serie er direct weer bij, haha! Want ze zijn het lezen echt waard.10 april 2012 kreeg ik een ontzettend gaaf mailtje in mijn inbox. Een reply op een mailtje dat ik verstuurd had op 16 maart 2012. Een mailtje van een van mijn meest favoriete schrijvers! (Die ik overigens ooit in de toekomst echt wil ontmoeten, op een of andere manier komt het er nooit van als ze weer in Nederland is.. :( )

Lauren Kate had in die periode namelijk een oproep gedaan op haar website; ze zocht mensen, fans van haar boeken, die een aantal boeken wilde krijgen die zij uit konden delen, weg konden geven, maar daar moest je wel een leuke reden voor hebben.
Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en vertelde haar wat ik op dat moment allemaal deed, en dat ik er mee bezig was om mijn droom na te jagen: ik wilde net zo'n schrijfster worden als zij! Zij is echt een inspiratiebron voor mij, ik heb haar boeken verslonden en ik kan ze zo weer oppakken om ze te lezen. Ik ben dol op de wereld van Luce, Daniel, Cam en de rest van de groep. Haar verhalen laten zien dat je mag zijn wie je bent, en dat vind ik zo ontzettend mooi!
Maar die 10 april kreeg ik dus een antwoord: ik was een van de zes mensen die zij had uitgekozen! Ik was zo ontzettend blij, hahaha, ik heb het hele huis bij elkaar gegild geloof ik en ik was de rest van de dag ontzettend hyper. Tja, je bent een fangirl of je bent het niet. Ik zag dit echt als een kans om er nieuwe fans bij te krijgen voor de Fallen-serie en ik vond het zo super dat ik een van die mensen mocht zijn die hierbij kon helpen!

Dus ik kreeg een heel pakket (Nederlandse versies!) met een aantal exemplaren van Fallen en Kwelling. Ik heb de boeken weggegeven, meegegeven aan net zulke grote boekenmonsters als ik. Ik heb hier best lang over gedaan dus, als je bedenkt dat ik pas gisteren het allerlaatste exemplaar heb opgestuurd.
Dit komt omdat ik het niet te snel, niet te overhaast wilde doen. Ik wilde dat de mensen de boeken wel echt verdienden, mensen die de boeken een kans wilden geven en die van dezelfde boeken hielden als waarin Fallen thuishoort. Mensen die goed voor de boeken zouden zorgen en er hopelijk net zo van zouden gaan genieten als dat ik heb gedaan en nog steeds doe.

Het laatste exemplaar is gisteren meegegaan met de post, op weg naar een meisje die het boek op haar lijstje had staan, en hiermee ben ik dus "klaar met mijn Fallen-taak", om het zo maar te zeggen. Niet dat ik nu helemaal ga stoppen met het proberen nieuwe fans te creƫren, want de serie is gewoon geweldig! Ik heb nu alleen geen dubbele exemplaren meer om uit te delen.
Ik hoop dat Amy, aan wie ik het boek heb gestuurd, net zo van het boek zal genieten als ik, zodat we straks samen kunnen gaan fangirlen over de film!
Want, jaja: Fallen wordt verfilmd! Ik kon het eerst niet geloven toen ik dit nieuws voor het eerst las.
Ze zijn deze maand begonnen met filmen. Lauren Kate heeft de set bezocht, ze is gisteren zelfs bij Sword and Cross geweest, de school waar het in Fallen allemaal gebeurt! Het gebouw wat Sword and Cross gaat zijn, heb ik ook via de social media opgepikt: ik vond het perfect. Het was echt zoals ik het in mijn hoofd heb. Ik kan dan ook echt niet wachten op de film, hoe het er allemaal uit gaat zien. Een van mijn favoriete boeken op het witte doek; heerlijk!
Zeker iets om naar uit te kijken.

Hebben jullie ook zulke boeken waarbij je helemaal gaat fangirlen als er iets leuks mee gebeurt?

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te horen dat je deze serie zo goed vind. Ik heb het boek in mijn kast staan maar Ik twijfel of ik het boek nog wel wil lezen. Maar als ik zo'n reactie van jou zie ben ik toch wel weer benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Annelieke: Gewoon doen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook eerst mijn twijfels had bij dit boek, ik wist niet goed wat ik ervan moest denken... maar de cover bleef mij destijds trekken. Gelukkig maar, want toen kocht ik het toch, omdat ik de cover zo mooi vond, en ik heb daar echt geen spijt van! :D Ik vind het echt een van de heerlijkste series die ik in mijn boekenkast heb staan.

    BeantwoordenVerwijderen