dinsdag 1 juli 2014

*GESLOTEN* Tijd voor een win-actie!

Het is al even geleden dat ik de 50 followers bereikte; inmiddels zijn dit er al weer meer. Dank jullie wel!
Ik vind het leuk om reacties te krijgen op de reviews en stukken die ik schrijf, maar ook om af en toe iets weg te geven wanneer ik dit kan. Dus het werd nu eens tijd om iets terug te doen voor mijn lezers en volgers!

Pas geleden ben ik op bezoek geweest bij het Boekenfestijn en daar heb ik een boek van meegenomen waarvan ik denk dat het een leuke prijs is voor deze weggeef-actie. Ik heb dit boek zelf (nog) niet gelezen, maar wel direct op mijn wil-ik-ooit-lezen-lijst gezet, want het lijkt mijzelf een heel mooi boek.


Heb je ooit wel eens een nachtmerrie gehad?

Een nachtmerrie waarin je weet dat je niet gek bent, maar waarbij niemand, zelfs je ouders, je leraren en de autoriteiten niet, naar je willen luisteren? Voor de 16-jarige Brit wordt dit werkelijkheid wanneer haar vader haar naar Red Rock stuurt. Red Rock is een instelling die beweert rebelse meiden te kunnen genezen. Niemand kan Red Rock alleen overleven, maar in een instelling waar je privileges verdient door je lotgenoten te verraden, is het moeilijk om uit te vinden wie je werkelijk kunt vertrouwen.Okee, jullie kunnen "punten" verdienen door een aantal acties uit te voeren. Ik heb geprobeerd een Rafflecopter in elkaar te flansen, maar dit lukte niet helemaal... (sloeg geen punten op, dus tja dan kan ik ook niet weten wie heeft gewonnen uiteindelijk he ;))
Deze win-actie geldt alleen voor lezers in Nederland (sorry...).

Hoe kunnen jullie de punten verdienen:

- Volg mijn blog op Bloglovin' en like dit bericht (+2, dus 1 punt per actie)
- Laat een reactie achter op deze blogpost waarom jij graag zou willen winnen (mocht je de acties hierboven ook hebben gedaan, kun je dat hier ook aangeven.) (+1)

Stuur een mailtje naar ivetteschrijft@gmail.com waarin je aangeeft dat je meedoet en een actie/de acties hebt gedaan. Daarmee heb ik direct ook je geldige email-adres, zodat ik je eventueel kan bereiken!

*Let op: het kan zijn dat je reactie niet direct online verschijnt; dit klopt! Ik moet ze eerst moderaten ;) mocht het reageren echt niet lukken, stuur dan ook even een mailtje naar ivetteschrijft@gmail.com, dan kijk ik er zo snel mogelijk naar!*

In totaal zijn er dus 3 punten per deelnemer te verdienen. Je naam kan dus op 1, op 2 maar ook op 3 lootjes komen te staan. Hoe meer acties je gedaan hebt, hoe meer kans!
Meedoen met deze win-actie kan tot en met woensdag 9 juli 23.59 uur.
In diezelfde week zal ik de namen in de zogenaamde "hoge hoed" gooien en een winnaar tevoorschijn toveren... Spannend!

Veel succes allemaal en ik hoop dat jullie deze actie net zo leuk vinden als ik! :)

14 opmerkingen:

 1. JA DIT BOEK <3 Elke keer als ik naar het boekenfestijn gaat ligt hij er niet meer, terwijl ik hem zo graag wil, haha. Ik heb Als ik blijf en Wacht op mij ook gelezen en die vond ik heel mooi. En straks de film If i stay! Ik ben benieuwd. Maargoed, daarom moet ik het boek dus winnen, haha.

  Ik volg je nu ook op Bloglovin' + like het bericht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou dit boek graag willen winnen! Dit vooral omdat ik de schrijver erg goed vind natuurlijk, en ook dit boek klinkt erg interessant. Ik vind boeken die zich afspelen in bepaalde instellingen altijd heel leuk/spannend! (ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ook jij staat 3x genoteerd! Leuk dat je meedoet!! ^^

   Verwijderen
 3. Oeeeeh yes please! Ik vind je blog en dit bericht leuk op bloglovin!
  Ik heb dit boek al meerdere keren beetgehad op het Boekenfestijn, maar iedere keer gaat het helaas door geldtekort (of boeken teveel?) weer mijn mandje uit.. Via deze weg lijkt het me super om alsnog dit boek te kunnen lezen! Ik heb de boeken 'Als ik blijf' en 'Wacht op mij' al in mijn kast staan. Gayle Forman schrijft gewoon heerlijke boeken, dus ik ben en blijf toch wel heel erg nieuwsgierig naar dit verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je staat op het lijstje! Leuk, de schrijfster is een echte aanrader dus? :)
   Leuk dat je meedoet!

   Verwijderen
 4. Hi Ivette,

  Leuke actie! En nog leuker natuurlijk dat je al meer dan 50 volgers hebt! Nu op naar de 100! Je hebt altijd goede blogs met een vlotte eigen stijl. Hou dat vol!

  Wat betreft deze actie:
  * ik volgde je natuurlijk al met Bloglovin
  * ik heb het bericht ook even geliked
  * en ik heb gratis nog even je berichten op facebook en twitter gedeeld om voor extra concurrentie voor mij te zorgen, maar dat heb ik graag voor je over 😛

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit boek klinkt erg interessant en ik zou graag mee willen doen ;) Ik volg, heb je geliked en bij deze ook een berichtje achter gelaten :)

  En natuurlijk gefeliciteerd met al je volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marjolein de With5 juli 2014 om 13:28

  Gefeliciteerd met je volgers!:)
  Ik wil graag winnen omdat ik best wel benieuwd ben naar deze schrijfster, maar nog nooit een boek van haar heb gelezen...
  Ik volgde je al op bloglovin' en heb het bericht geliked...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik heb niet eerder iets van Gayle Forman gelezen, maar wel goede dingen gehoord, ook over dit boek.
   Leuk dat je meedoet! :)

   Verwijderen
 7. Gefeliciteerd met je volgers!
  Graag maak ik kans op dit boek, omdat ik benieuwd ben naar de auteur. Ik heb nog geen boek van haar gelezen, maar wel al veel positieve dingen gelezen en gehoord! Over haar en ook over dit boek. Het lijkt mij een spannend en soms een beetje griezelig, leuk!
  Ik volg je op Bloglovin' en heb het berichtje geliked ook nog even op twitter gedeeld. o ja en mailtje is onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je volgers! Ik ben nu ook een (nieuwe) volger op bloglovin' (plus geliked), volgde je al via twitter. Ik ben benieuwd naar het verhaal, mooie cover!

  BeantwoordenVerwijderen