Pagina's

woensdag 17 mei 2017

Recensie - Tinteling Romance: Lot uit de Loterij, door Tamara Haagmans

Bron: Tinteling Romance
In De Ervaring van je Leven is Ellen dolblij als ze bij een wedstrijd de ervaring van haar leven heeft gewonnen. Helaas vindt het bedrijf haar inzending net iets te erotisch; daarom bieden ze haar alleen de vakantie aan. Als ook nog haar vriendin afzegt, besluit ze maar om alleen te gaan. Dat pakt goed uit als ze op het hete Tenerife Robert ontmoet, die al haar dromen waarmaakt. Maar is Robert wel wie hij zegt te zijn?

Toen Niki de advertentie voor de wedstrijd in Dubbel Verliefd las, besefte ze zich niet precies wat het zou inhouden als ze daadwerkelijk zou winnen. Maar als ze wordt verkozen tot DE dubbelganger van zangeres Donna Diva, leert ze wat daar allemaal bij komt kijken. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als Niki als een baksteen valt voor de manager van Double D. Want hij is niet alleen haar manager...

In Wachtrij voor de Ware is Lexi zich aan het voorbereiden om het uit te maken met Roel. Daarvoor moet ze nog even snel boodschappen doen. Omdat ze haast heeft, dringt ze voor in de rij. De man achter haar, Chris, is daar niet van gecharmeerd en al helemaal niet meer als ze als miljoenste klant een reisje wint. Om van hem af te komen, zegt Lexi toe dat ze samen met hem op reis zal gaan. Maar is dat wel zo'n goed idee?

Als je niet af en toe een gokje waagt, mis je misschien wel de ervaring van je leven.
Soms moet je dubbel zien om erachter te komen wie de ware is.
Voorkruipen in de rij is soms nodig, om verder te komen in de liefde.


Haar eigen verhalenbundel is nu al even uit, maar uitgeverij Tinteling Romance heeft met deze auteur een topper binnengehaald! Tamara Haagmans is een geweldige aanvulling in het schrijfteam en zal menig hart sneller laten kloppen en knieƫn laten knikken...

Lot uit de Loterij neemt je mee naar een eiland waar dromen uit kunnen komen, gunt je een kijkje in het leven van een beroemde ster en laat je spanning en sensatie beleven in een pretpark. Deze drie verschillende verhalen gaan over de levens van jonge vrouwen die op zoek zijn naar die ene kans in hun leven. Wanneer ze stuk voor stuk op hun eigen manier eens echt voor zichzelf kiezen met alle enge kanten die erbij horen, hebben ze het lot niet meer in de hand en wordt hun hart geheel overhoop gehaald. De drie mannen die ze tegenkomen - stuk voor stuk een beetje bad, maar aan de andere kant zoooo fijn - weten wel hoe ze menig vrouwenhart sneller kunnen laten kloppen en laten hen voelen welke gevoelens er bij de liefde horen… maar durven de jonge powervrouwen deze nu eindelijk ook eens eerlijk uit te spreken?

Hoewel de verhalen stuk voor stuk uniek zijn, staan ze bol van het grijpen van uitdagingen, kansen die misschien maar een keer te nemen zijn - letterlijk en figuurlijk - en… nou ja, op deze manier weten de hoofdpersonages hun eventuele wederhelft toch om hun vingers te winden. Het vergt heel wat moed en daadkracht, en ze komen erachter dat liefde niet altijd is wat je er zelf van maakt in je hoofd, maar ze hebben uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en die ene keuze gemaakt: ga ervoor, er is niets te verliezen! Of toch wel…?

Het leuke aan deze verhalen is dat ze op het eerste gezicht verschillend lijken, en natuurlijk zijn ze dat ook; tot je eenmaal verknocht raakt aan de personages en plotseling enkele bekende bijpersonages voorbij ziet komen in de verhalen die na het eerste spetterende verhaal volgen. Ook hebben de hoofdpersonages meer gemeen dan ze denken: ze willen eindelijk hun dromen waarmaken, ze zijn stiekem op zoek naar iemand die hun leven compleet maakt, en raken verrast door de streken van Cupido... Ellen had nooit gedacht dat haar gedurfde inzending voor De Ervaring van je Leven zou winnen, Niki stapt in het diepe door zich op te geven voor de strijd om de dubbelganger van superster Donna D te worden in haar zoektocht naar een nieuwe baan, en Lexi heeft niet eens de kans gehad om in het diepe te springen: zij werd door haar ietwat bijdehante actie alsnog verkozen als winnaar. Het enige wat ze wilde winnen was tijd, maar niet dit!
Hoe dit afloopt.. dat kun je lezen in dit geweldige zwijmelboek!

De liefde is eigenlijk gewoon een loterij op zich: hoeveel kansen je hebt is van tevoren niet te voorspellen, maar als je dan het gouden, winnende lot te pakken hebt, ben je een winnaar voor het leven!

Auteur Tamara Haagmans heeft een prettige, vlotte pen die behalve met inkt ook met humor en een flinke dosis girl power is gevuld. Haar schrijfstijl leest fijn en laat je continu snakken naar meer. Mij heeft ze in ieder geval om!
(Mochten jullie graag kennis willen maken met het schrijfwerk van haar: de titels ‘Het Glazen Hart’ - dat zij samen schreef met andere Tinteling auteur Lily Frank voor het goede doel -, en ‘Komt Allen Tezamen’ - een kerstverhaal in de sferen van Lot uit de Loterij -, zijn gratis verkrijgbaar! Ook staat ze in de verhalenbundel ‘Het Verleidingseffect’, dat tevens is uitgebracht door Tinteling Romance.)


Hierbij wil ik uitgeverij Tinteling Romance hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar, in ruil voor een eerlijke mening.

ISBN: 9789492507006
(let op: deze titel bestaat uit 3 verschillende e-books!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten